Wanneer Prozicht?


Stap 1: schetsontwerp

Aan de hand van het eerste gesprek worden uw ideeŽn omgezet in ťťn of meerdere schetsontwerpen. Hierin worden de hoofdlijnen weergegeven en heeft u de opzet voor uw tuin. U kunt nu zelf bepalen of u met dit schetsontwerp uit de voeten kunt of dat u een meer uitgewerkt ontwerp van ons wilt zien.

Stap 2: het ontwerp

Vanuit de schetsontwerpen wordt een ontwerp verder uitgewerkt. Het terras, de borders of het gazon worden nauwkeurig vormgegeven. U krijgt een tekening van het ontwerp op schaal waarmee de indeling en de maatvoering van de tuin wordt vastgelegd. Desgewenst leveren wij bij het ontwerp het stappenplan waarmee de tuin aangelegd kan worden. Ook nu bepaald u zelf weer of dit ontwerp voldoende houvast biedt voor de aanleg van de tuin. Indien u een volledig uitgewerkt ontwerp wilt komt stap 3 aan de orde.

Stap 3: Het uitgewerkt ontwerp

In het uitgewerkt ontwerp gaan we verder in op de steensoort, het beplantingsplan en de technische details. Met deze stap heeft u de complete voorbereiding voor de aanleg van de tuin in handen. In het beplantingsplan wordt uiteraard rekening gehouden met kleur, bloeiperiode en winterbeeld. Uitgangspunt van het beplantingsplan is altijd een beeld voor de tuin te creŽren dat het gehele jaar voldoet aan uw wensen.