Wanneer Prozicht?


U heeft plezier in het werken in de tuin maar niet de ervaring met het aanleggen van een nieuwe tuin.

Op zoín moment is een goed ontwerp en stappenplan onmisbaar. Wij stellen het ontwerp op met uw wensen en voorwaarden als uitgangspunt. Vervolgens beoordelen we welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd en splitsen die op in logische en handige stappen. Hierin kunt u dan aangeven wat u zelf doet of waarvoor u toch onze hulp bij inschakelt. U profiteert dan maximaal van onze deskundige kennis terwijl u de kosten van de aanleg binnen de perken kan houden.

U heeft leuke ideeŽn over uw tuin maar het lukt u niet een goed ontwerp te maken.

Bij de inrichting van een tuin kunnen veel verschillende aspecten een rol spelen. Kinderen, onderhoud, ornamenten, waterpartijen, gazon of huisdieren zijn wezenlijke factoren die het ontwerp beÔnvloeden. ProZicht gaat met u in overleg en komt met creatieve oplossingen waarin functies en ideeŽn gecombineerd worden in het tuinontwerp. Ook speciale wensen met betrekking tot de te gebruiken beplanting worden in het complete ontwerp meegenomen. Voorliefde voor een bepaalde plant of boom kunnen het ontwerp namelijk sterk beÔnvloeden. Uiteraard blijft het uitgangspunt: u bepaalt zelf in welke mate u gebruikt maakt van de diensten van ProZicht.

U heeft weinig ervaring met tuinieren maar u wilt toch volop genieten in uw tuin.

ProZicht stelt met u het complete ontwerp op en verzorgt verder de aanleg van de tuin. Wanneer u heeft geen tijd of mogelijkheden heeft om zelf in de tuin aan de slag te gaan kunnen wij het gehele traject van ontwerp tot aanleg van de tuin verzorgen. Vakkundigheid en onze prijsbewuste manier van werken leveren u een unieke tuin waarvan u in elk jaargetijde plezier zal beleven.

U heeft geen grote tuin en wilt daardoor volop gebruik maken van de mogelijkheden.

Een fout die veel gemaakt wordt bij de aanleg van kleine tuinen is dat men denkt dat er door het kleine oppervlak weinig mogelijkheden zijn. Juist in de kleine tuinen moet je scherp zijn op het ruimtegebruik en de indeling van de tuin. Ruimtewerking en functionaliteit moeten hier optimaal gecombineerd worden om toch veel plezier van uw tuin te kunnen beleven.